Miért választják az emberek a Food Express-t?

Posztolta: Foodexpress
Kategória: Food Express, garancia, szolgáltatás, ételrendelés

1. 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, mik a vásárlók elvárásai, mire van szükségünk a tőlünk rendelőknek, szolgáltatásunkat így ezen tudás mentén tökéletesítjük minden nap.

 

2. Nálunk nem csak ígéreteket kap a finom ebédre, mi garanciát is vállalunk fogásainkra. Minden egyes ételünket 100%-os megelégedettségi garanciával kóstolhatja meg!

 

3. Egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát online rendelési felülettel segítjük ételrendelését, melyet egy rövid regisztrációt követően akár azonnal használni kezdhet!

 

4. A Food Express-nél fokozottan figyelünk az élelmiszerbiztonságra, hogy asztalára a legtermészetesebb eljárással frissentartott ételek kerülhessenek.

 

5. A Food Express ételeinek elkészítésekor nincs szükség semmilyen tartósítószer vagy adalékanyag alkalmazására, nálunk kizárólag egészséges gyártási technológiával készült ételeket kap.

 

6. Kínálatunkban található speciális ételeinkkel plusz odafigyelés nélkül vigyázhat egészségére, hiszen garantáltan nyilvántartott alapanyagokból készült ételeink elősegítik a betegségek megelőzését.

 

7. Széles választékunkból és hetente frissülő étlapunkról akár egyetlen adag ételt is rendelhet, de amennyiben Ön is a házias ízek és a kiadós adagok híve, úgy biztosak vagyunk benne, nálunk mindennapra megtalálja számításait!

 

8. A diétázó- és ételmennyiségükre kényes fogyasztók kérésére kis adag ételeket is talál étlapunkon.

 

9. Szolgáltatásunkat különböző kényelmi funkciókkal tesszük teljessé, hogy Önnek a legkevesebb ráfordításába kerüljön a mindennapos étkezés megszervezése. Rendelési címét módosíthatja, rendeléseit kiegészítheti vagy lemondhatja, Gyakran Ismételt Kérdések oldalunkon pedig választ kap a szolgáltatással kapcsolatos további kérdésekre is.

 

10. Fogyasztását nálunk SZÉP kártyájával is fizetheti, de a legnépszerűbb utalványok elfogadásán át a készpénzes fizetésig terjednek a lehetőségek.